Το συγκρότημα

Οι Muses Seaside Villas βρίσκονται στα Λιλαίικα, μια ιδανική τοποθεσία για μία χαλαρωτική και ειρηνική διαμονή. Μπαίνοντας στο συγκρότημα θα συναντήσετε τα 8 διαμερίσματά μας, το κάθε ένα με διαφορετική χωρητικότητα αλλά με τον ίδιο σχεδιασμό και φιλοσοφία. Τα διαμερίσματά μας έχουν πάρει τα ονόματα τους από τις Μούσες της Αρχαίας Ελληνικής μυθολογίες. Το κάθε διαμέρισμα περιέχει παροχές κατάλληλες να κάνουν την διαμονή σας βολική και χαλαρωτική. Για την εξυπηρέτησή των επισκεπτών, παρέχουμε υπαίθριες θέσει parking εντός του συγκροτήματός μας σε πολύ κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα που έχετε κλείσει.

Μόλις λίγα βήματα από το συγκρότημά μας, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην σχεδόν ιδιωτική παραλία όπου μπορούν αν χαλαρώσουν και να απολαύσουν κολύμπι στην καταγάλανη θάλασσα. Στην παραλία παρέχουμε ομπρέλες θαλάσσης, ξαπλώστρες, κανό και εξοπλισμό snorkeling, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες μας δωρεάν και τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ασφαλείας μας. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πισίνα καθώς και χώρο lounge με ξαπλώστρες, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές με μία μαγευτική θέα στην θάλασσα και όλου του κόλπου. Η πισίνα αποτελείτε από δύο μέρη (μία 40 τ.μ. και μία 12 τ.μ.) δημιουργώντας δύο πισίνες. Η κατασκευή τους είναι έτσι ώστε η μία να χύνεται μέσα στην άλλη. Στην πισίνα των 40 τ.μ. υπάρχει jet εκτοξευτήρας που μιμείται την λειτουργία τύπου Jacuzzi.

Εκτός από τα παραπάνω, εντός των εγκαταστάσεών μας είναι χτισμένη μία μικρή Ορθόδοξη εκκλησία την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε αλλά και ,κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να πραγματοποιηθούν τελετές γάμων και βάφτισης.

Προσφορά Μακράς Διαμονής!

Για οποιαδήποτε κράτηση για 4 νύχτες ή περισσότερες κατά την διάρκεια των μηνών Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας έως και -20% έκπτωση! Και κατά τον μήνα Ιούλιο, για 5 νύχτες ή περισσότερες κερδίστε έως -10% έκπτωση!

Βιαστείτε και κάντε την κράτησή σας σήμερα στο Muses Seaside Villas για μία αξέχαστη διαμονή!