Σχετικά με εμάς

Muses seaside Villas

Για μια αξέχαστη διαμονή

Οι Muses Seaside Villas βρίσκονται σε ένα μικρό και γραφικό χωριό, βόρεια του Άστρους, στην Αρκαδία. Προσφέρουν μία μοναδική θέα στην θάλασσα και μία ήμι-ιδιωτική παραλία μόλις λίγα βήματα μακριά. Η πόλη του Άστρους απέχει 6,9 χιλιόμετρα όπου υπάρχουν δραστηριότητες και διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως μουσεία, οργανωμένες παραλίες και εμπορικά καταστήματα.

Το συγκρότημα του Muses Seaside Villas είναι σχεδιασμένο με ένα μείγμα μοντέρνας και παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής. Το όνομα κάθε σπιτιού είναι εμπνευσμένο από τις 9 Μούσες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Το κατάλυμα είναι ιδανικό για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να διαμείνουν σε μία ήρεμη και χαλαρωτική τοποθεσία με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και την ιδιαιτερότητα. Είναι επίσης ιδανικό για οικογένειες που θέλουν αξέχαστες διακοπές σε συνδυασμό με σπιτικές ανέσεις. Υπάρχουν επίσης τα κατάλληλα προϊόντα για την δημιουργία του πρωινού. Οι επάλληλα χτισμένες βίλες είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε άτομα με χρήση αμαξιδίου ή κινητικές δυσκολίες. Παρέχεται Netflix για την απόλαυση ταινιών και σειρών. Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχει μία μικρή ορθόδοξη εκκλησία διαθέσιμη για τελετές γάμων και βαφτίσεων. Επίσης υπάρχει μία πισίνα και εγκαταστάσεις BBQ εντός του κήπου.
Παρέχονται επίσης, πακέτα εκδρομών και ξεναγήσεων οργανωμένα από έμπειρους συνεργάτες, κατόπιν αιτήματος.

Η Διαδικασία Online Κρατήσεων

Για κράτηση offline, παρακαλούμε κοινοποιήστε μας τις προτιμώμενες ημερομηνίες και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και μια έγκυρη διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια προσφορά από εμάς που θα περιγράφει το κόστος και τις πολιτικές για αυτήν την κράτηση σας.

Το πλήρες κόστος της κράτησης πρέπει να καταβληθεί όταν λήξει η δωρεάν ακύρωση.

Η ημερομηνία πληρωμής καθορίζεται από το τιμοκατάλογο που έχετε επιλέξει για την κράτησή σας. Για κρατήσεις με μη επιστρέψιμη τιμή, το πλήρες ποσό της κράτησης χρεώνεται τη στιγμή της κράτησης, ενώ για τις ευέλικτες κρατήσεις το πλήρες ποσό χρεώνεται όταν λήξει η δωρεάν ακύρωση.

Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, θα λάβετε την επιβεβαίωση της κράτησής σας, μαζί με ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την άφιξή σας, τη διαμονή και τη γύρω περιοχή.

Σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή άλλων απροσδόκητων περιστάσεων που έχουν ως αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να μην μπορεί να τηρήσει την κράτηση, η εταιρεία δεσμεύεται να επιστρέψει την προκαταβολή σας.

Ακυρώσεις – Αλλαγές

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.

Τα τέλη ακύρωσης εξαρτώνται από τον τύπο του προγράμματος που έχετε επιλέξει κατά την πραγματοποίηση της κράτησης και περιγράφονται λεπτομερώς στην επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Σε περίπτωση καθυστερημένης ακύρωσης, μη εμφάνισης ή μείωσης της διάρκειας διαμονής μετά τη λήξη της δωρεάν ακύρωσης, δεν επιτρέπεται επιστροφή χρημάτων.

Πολιτική Πληρωμής

Απαιτείται πλήρης προπληρωμή της κράτησής σας μετά τη λήξη της δωρεάν ακύρωσης για την ευέλικτη τιμή ή κατά τη στιγμή της κράτησης για την μη επιστρέψιμη τιμή.

Οι πληρωμές θα πρέπει να πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία λογαριασμού παρακάτω.

Σας ενημερώνουμε ότι για κάθε πληρωμή, θα πρέπει να μας αποστείλετε άμεσα το αποδεικτικό συναλλαγής.

 

BANK NAME: ALPHA BANK
IBAN: GR1201405420542002002001998
SWIFT: CRBAGRAA
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ: VASILIKI SARAVANOU / POLIKLITOS AE

 

Κανονισμοί Ξενοδοχείου

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Checkin: από τις 3:00 μ.μ.
Checkout: από τις 11:00 μ.μ.

Ώρες Πισίνας

Από τις 10:00 μ.μ. μέχρι 6:00 μ.μ.

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Από τις 2:30 μ.μ. μέχρι τις 5:30 μ.μ.

*Σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την χρήση των παροχών και εγκαταστάσεών μας. Η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.*

Προσφορά Μακράς Διαμονής!

Για οποιαδήποτε κράτηση για 4 νύχτες ή περισσότερες κατά την διάρκεια των μηνών Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας έως και -20% έκπτωση! Και κατά τον μήνα Ιούλιο, για 5 νύχτες ή περισσότερες κερδίστε έως -10% έκπτωση!

Βιαστείτε και κάντε την κράτησή σας σήμερα στο Muses Seaside Villas για μία αξέχαστη διαμονή!